Zeevang krijgt glasvezel!

Arjan Levers helpt met veranderen van email adres.

Op 1 mei had ruim 53% van de Zeevangers zich ingeschreven voor glasvezel bij TriNed. Overstappen naar een nieuw glasvezelnetwerk in de Zeevang betekent in de meeste gevallen dat mensen die nu een emailadres gebruiken van hun huidige provider dit kwijtraken als zij hun abonnement opzeggen. Dit geldt bijvoorbeeld voor ziggo.nl, kpnmail.nl, xs4all.nl, quicknet.nl enz.

Dat is vervelend. Het is als een verhuizing. U neemt een ander adres en dient deze wijziging kenbaar te maken aan al uw contacten.

Maar er zijn hulpmiddelen . Op de website van ZeevangNet staan een aantal oplossingen. Kijk hiervoor op  https://www.zeevangnet.nl/e-mail-omzetten/. Het is verstandig er snel aan te beginnen. Hoe sneller u overstapt naar een ander adres hoe meer tijd er is om al uw contacten te informeren, terwijl het oude adres nog gewoon werkt.

Gratis inloopspreekuur bij Arjan Levers van Levers-Helpt

Arjan Levers van Levers-Helpt~Computerservice houdt in juni en juli 2017 elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur een gratis inloopspreekuur op De Krommert 19, 1474 PM Oosthuizen. Neem uw laptop, mobiel of tablet mee, dan assisteert Arjan u met de juiste keuze en instellingen! Als het nodig is gaat het inloopspreekuur in september nog een maand door.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]