Wat een kans!

Zeevang: uniek en een unieke kans!

4 mei 2017

Een initiatief als bij ons in de Zeevang is niet ieder plattelandsgebied gegund. In onderstaand artikel uit het Financieel Dagblad wordt beschreven hoe de situatie in Nederland momenteel is. En ook waarom het vaak misgaat. Uit het artikel blijkt dat de manier waarop we het hier in de Zeevang doen de meest succesvolle is. Het is een unieke manier en daarmee unieke kans om glasvezel in de Zeevang daadwerkelijk een succes te laten zijn.

Lees hier het Artikel Het Financieel Dagblad 22 februari 2017

Het blijkt dat de traditionele bedrijven zeer terughoudend zijn in de aanleg van glasvezelnetwerken. In opdracht van de NOS is hiernaar een onderzoek uitgevoerd. Zie hiervoor het artikel van de NOS van 4 mei 2017.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]