Vragen over telefoon

Hier vindt u de veelgestelde vragen over telefoon. Mocht uw vraag er niet tussen staan, laat het ons weten en ga hiervoor naar onze contactpagina.

Ja, het is mogelijk om een tweede telefoonlijn te krijgen. Meer dan twee telefoonlijnen vallen meestal onder een zakelijke aansluiting.

Ja, met een glasvezelaansluiting kun je zonder problemen je oude telefoonnummer blijven gebruiken.

Je kunt gewoon gebruik maken van diensten die je waarschijnlijk gewend bent bij de oude provider zoals voicemail, nummerweergave en doorschakelen. Voicemail en nummerherkenning zijn meestal gratis. (= afhankelijk van je provider).

De meeste (moderne) toestellen kun je zonder problemen aansluiten op je glasvezelmodem.

Ja, dit is in bijna alle gevallen mogelijk. De juiste werking van je fax kan echter niet worden gegarandeerd. Contacteer de fabrikant van je fax om te informeren of je fax geschikt is voor telefonie via internet en/of glasvezel.

Ja. Echter, we bekijken graag samen met jou de mogelijkheden. Niet alle centrales zijn geschikt, maar we hebben daar alternatieven voor beschikbaar. Neem dit op met TriNed.

Wanneer iemand een voicemail voor je achterlaat, dan bel je gratis naar je voicemailbox. Ook kun je er voor kiezen om de voicemail in je e-mail te ontvangen. Je kunt dus altijd en overal je voicemailberichten terugluisteren.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]