Vragen over aansluiten

Hier vindt u de veelgestelde vragen over aansluiten op het glasvezelnetwerk. Mocht uw vraag er niet tussen staan, laat het ons weten en ga hiervoor naar onze contactpagina.

Dat ligt aan het abonnement dat je hebt afgesloten. Informeer hierover bij je huidige provider.

Het aansluiten is in principe gratis, mits je een abonnement bij TriNed afsluit.

Het maakt niet uit hoever je van een aansluitpunt af woont. Iedereen in Zeevang krijgt tegen dezelfde kosten dezelfde aansluiting op het glasvezelnetwerk en dezelfde mogelijkheden op dit netwerk.

Alleen als je niet direct een glasvezel tot in de meterkast wilt en later hier alsnog voor kiest worden er aanlegkosten in rekening gebracht. De kosten worden mede bepaald door de afstand van de woning tot het aansluitpunt op het netwerk.

Ook als je een huurwoning hebt, kun je je aanmelden. Woningcoöperaties ondersteunen glasvezel. Ook als je in een appartementencomplex woont, is (indien nodig via de vereniging van eigenaren)  een glasvezel-aansluiting mogelijk.

Ook als je een huurwoning hebt, kun je je aanmelden voor een gratis glasvezelaansluiting. Woningcoöperaties ondersteunen glasvezel. Ook als je in een appartementencomplex woont, is (indien nodig via de vereniging van eigenaren)  een glasvezel-aansluiting mogelijk.

Jazeker. De kracht van ZeevangNet is dat we gaan voor een dekkend glasvezelnetwerk in de gehele Zeevang. Dat betekent dat we zorgen voor glasvezel in de kernen, maar ook in het complete buitengebied.

Een exacte datum is niet te geven. Glasvezel zal binnen ZeevangNet gefaseerd worden aangelegd. Streven is om het hele netwerk er zo snel mogelijk te hebben liggen. Huidige verwachting is dat ultimo 2018 het netwerk in de gehele Zeevang is aangelegd.

Pas zodra je gebruik gaat maken van de diensten zoals internet, televisie en telefonie, ontvang je een factuur van TriNed. Je kunt er dus voor kiezen om het abonnement voor glasvezeldiensten pas in te laten gaan, zodra je huidige abonnement(en) zijn gestopt.

ZeevangNet zorgt voor een gebied dekkend glasvezelnetwerk. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat overal glasvezel wordt aangelegd. Zowel in het buitengebied, als op de bedrijventerreinen als in alle kernen.

Je kunt van je aansluiting gebruik maken als de modem en de router van het glasvezelpakket van TriNed is geïnstalleerd.

Als je later aanmeldt voor glasvezel, dan kun je nog wel aangesloten worden op glasvezel. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

De overstapservice is inbegrepen bij TriNed en wordt tijdens de aanleg met je besproken.

Ja,  nu 55% van de inwoners heeft ingetekend voor een abonnement bij Trined, kunnen alle huishoudens en bedrijven van de voormalige gemeente Zeevang een gratis aansluiting krijgen.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]