Voorbereidingen in volle gang

27 juli 2017

Er zijn inmiddels drie maanden verstreken sinds we het goede nieuws bekend konden maken dat de aanleg van het glasvezelnetwerk in de Zeevang doorgaat. In de afgelopen maanden is er achter de schermen gewerkt aan de voorbereidingen voor de daadwerkelijke start van de aanleg.

ZeevangNet en E-Fiber hebben de benodigde onderlinge overeenkomst verder ingevuld. Verwacht wordt dat deze overeenkomst in augustus of september definitief gemaakt kan worden.

Daarnaast is gesproken over de wijze waarop we u in de komende maanden zo goed mogelijk kunnen informeren over de stand van zaken rond de aanleg en de voorbereidingen hiervoor.

Want de voorbereidingen zijn in volle gang. Hoewel de vakantieperiode hierin een rol speelt, zijn belangrijke stappen gemaakt in het opstellen het gedetailleerde plan voor de aanleg. Tevens zijn gesprekken gevoerd met de de betrokken partijen en met verschillende aannemers zodat zij een goede offerte konden uitbrengen . In de komende maand zal E-Fiber een keuze maken uit de verschillende offertes.

Er gebeurd achter de schermen dus van alles. We houden u hiervan op de hoogte!

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]