Voorbereiding aanleg

7 september 2017

Glasvezel in de Zeevang komt er aan

Op 1 mei hadden voldoende inwoners zich ingeschreven voor een abonnement op glasvezel om tot aanleg te kunnen overgaan. We verwachtten toen dat aanleg binnen drie maanden zou kunnen beginnen. Als gevolg van de vakantieperiode in de zomer wordt dat helaas niet gehaald. De aantrekkende bouwmarkt betekent ook dat E-Fiber stevig moet onderhandelen met aannemers om de kosten in de hand te houden.
Inmiddels heeft ZeevangNet overeenstemming met E-Fiber over de langjarige overeenkomst. E-Fiber garandeert dat de aanleg uiterlijk in het 4e kwartaal 2017 van start gaat. De laatste aansluiting wordt gegarandeerd opgeleverd in het 4e kwartaal 2018. E-Fiber streeft er nog steeds naar eerder klaar te zijn.

Over de laatste stand van zaken vermeldt ZeevangNet de beschikbare informatie op de website www.zeevangnet.nl. Wilt u via e-mail rechtstreeks door ZeevangNet op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van ZeevangNet. Dit kun u doen door uw e-mail adres door te geven aan info@zeevangnet.nl.

Ondertussen blijft het van belang dat het aantal ingeschreven inwoners groeit. Dus als uw buren nog geen glasvezel hebben. Het kan nog steeds!

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]