Waarom zou ik moeten kiezen voor glasvezel?

Alhoewel je huidige internetverbinding (waarschijnlijk via coax of ADSL) op dit moment voldoet, zal dat in de toekomst zeker niet meer het geval zijn. Ons internetgebruik neemt al jaren sterk toe (40% per jaar) en glasvezel is de oplossing om dat in goede banen te leiden. Glasvezel kan namelijk een bijna oneindig hoge snelheid aan, zowel met downloaden als uploaden.

Eigenaren van koperen netwerk proberen met slimme technieken hun netwerk in de lucht te houden en meer snelheid te bieden. Ze passen zelfs glasvezel toe in delen van hun netwerk omdat koper niet meer toereikend is. Wij zien dit als tijdelijke oplossingen: lapmiddeltjes om de klant zoet te houden.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]