Van wie is deze website?

Deze website is ontwikkeld door de Stichting ZeevangNet en heeft tot doel inwoners van de voormalige gemeente Zeevang te informeren over de mogelijkheden en de ontwikkeling van een glasvezelnetwerk in de Zeevang. Stichting ZeevangNet betracht alle zorgvuldigheid in het verstrekken van informatie via deze website. Desondanks kan Stichting ZeevangNet geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie en voor de gevolgen die gebruik van deze informatie kan hebben.

Vanuit deze website wordt u doorverwezen naar de website van TriNed. De verantwoordelijkheid voor de inhoud van die website ligt uiteraard volledig bij TriNed.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]