Kan ik meerdere televisies gebruiken?

Je kunt het televisiesignaal verdelen met een traditionele coaxsplitter en daarmee meer televisies aansluiten. U kunt ook op meerdere TV’s interactief tv-kijken. Voor elke TV heb je dan een ontvanger nodig. U kunt circa 6 ontvangers tegelijk gebruiken.

Lees verder

Krijg ik analoge of digitale televisie?

Je krijgt via glasvezel een televisie-aansluiting met digitaal signaal (DVB-C) zodat je gebruik kunt maken van uw huidige coax-netwerk in huis. Maar ook interactieve TV kunt gebruiken als je dat wilt. Ook de zenderpakketten van glasvezelproviders bevatten alle zenders die je gewend bent, zoals Film1, HBO, Sport1 en Eredivisie Live. Klik hier voor het actuele aanbod.

Lees verder

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]