Kan ik een fax aansluiten op de telefoonlijn?

Ja, dit is in bijna alle gevallen mogelijk. De juiste werking van je fax kan echter niet worden gegarandeerd. Contacteer de fabrikant van je fax om te informeren of je fax geschikt is voor telefonie via internet en/of glasvezel.

Lees verder

Hoe kan ik mijn voicemail afluisteren?

Wanneer iemand een voicemail voor je achterlaat, dan bel je gratis naar je voicemailbox. Ook kun je er voor kiezen om de voicemail in je e-mail te ontvangen. Je kunt dus altijd en overal je voicemailberichten terugluisteren.

Lees verder

Wat zijn de extra diensten bij telefonie?

Je kunt gewoon gebruik maken van diensten die je waarschijnlijk gewend bent bij de oude provider zoals voicemail, nummerweergave en doorschakelen. Voicemail en nummerherkenning zijn meestal gratis. (= afhankelijk van je provider).

Lees verder

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]