Kan ik alleen een abonnement afsluiten bij TriNed?

Het glasvezelnetwerk in de Zeevang wordt een open netwerk waar geleidelijk meer providers hun diensten zullen aanbieden. Het eerste jaar is TriNed de enige provider. Op dit moment kan alleen een abonnement afgesloten worden bij TriNed. De Stichting heeft er voor gezorgd dat het aanbod van TriNed beter en goedkoper is dan het aanbod van de bestaande aanbieders.

Lees verder

Waarom voldoet mijn huidige pakket niet als er glasvezel wordt aangelegd?

Alhoewel je huidige internetverbinding (waarschijnlijk via coax of ADSL) op dit moment voldoet, zal dat in de toekomst zeker niet meer het geval zijn. Ons internetgebruik zal de komende jaren sterk toenemen en glasvezel is de oplossing om dat in goede banen te leiden. Glasvezel kan namelijk een bijna oneindig hoge snelheid aan, zowel met downloaden als uploaden. De huidige verbinding kan dat niet.

Lees verder

Wat is een glasvezelprovider?

Een provider is een bedrijf dat glasvezel voorziet van een internet- en/of televisiesignaal. Via een abonnement kun je van deze diensten gebruik maken.

Lees verder

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]