Maakt het uit hoe ver ik van het aansluitpunt af woon?

Het maakt niet uit hoever je van een aansluitpunt af woont. Iedereen in Zeevang krijgt tegen dezelfde kosten dezelfde aansluiting op het glasvezelnetwerk en dezelfde mogelijkheden op dit netwerk.

Alleen als je niet direct een glasvezel tot in de meterkast wilt en later hier alsnog voor kiest worden er aanlegkosten in rekening gebracht. De kosten worden mede bepaald door de afstand van de woning tot het aansluitpunt op het netwerk.

Lees verder

Wanneer word ik aangesloten op glasvezel?

Een exacte datum is niet te geven. Glasvezel zal binnen ZeevangNet gefaseerd worden aangelegd. Streven is om het hele netwerk er zo snel mogelijk te hebben liggen. Huidige verwachting is dat ultimo 2018 het netwerk in de gehele Zeevang is aangelegd.

Lees verder

Waar komt glasvezel te liggen?

ZeevangNet zorgt voor een gebied dekkend glasvezelnetwerk. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat overal glasvezel wordt aangelegd. Zowel in het buitengebied, als op de bedrijventerreinen als in alle kernen.

Lees verder

Wanneer moet ik gaan betalen?

Pas zodra je gebruik gaat maken van de diensten zoals internet, televisie en telefonie, ontvang je een factuur van TriNed. Je kunt er dus voor kiezen om het abonnement voor glasvezeldiensten pas in te laten gaan, zodra je huidige abonnement(en) zijn gestopt.

Lees verder

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]