Tariefsverlaging

12 september 2017

Goed nieuws voor de Zeevang

Per 1 september hanteert TriNed nieuwe abonnementstarieven voor haar glasvezeldiensten, ook in de Zeevang. De nieuwe abonnementstarieven zijn ook van toepassing als u zich heeft ingeschreven voor een abonnement tijdens de wervingsperiode. In alle gevallen betekent dit een verlaging van de abonnementskosten.

Het basisbedrag voor glasvezel van TriNed met 500Mbps is verlaagd van € 49,50 naar € 42,50 per maand. De inhoud van het aanbod blijft exact hetzelfde. Een upgrade naar 1.000Mbps kost voortaan slechts € 5,00.

Voor de uitbreiding met digitale televisie betaalt u voortaan € 11,50 per maand en voor een reguliere telefoonaansluiting voortaan € 2,00 per maand.

Het basispakket met 500Mbps internet, digitale televisie en telefoon kost daarom vanaf nu € 56,00 per maand in plaats van € 59,50 per maand. TriNed verhoogt dus niet haar tarieven zoals de meeste internetproviders in Nederland, maar verlaagt deze zelfs!

Alle klanten in de Zeevang betalen automatisch de nieuwe tarieven. Alle tarieven staan vermeld op de website trined.nl.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]