Stichting ZeevangNet

ZeevangNet opgericht in 2015

De voormalige gemeente Zeevang heeft in 2015 een haalbaarheidsonderzoek laten uitvoeren naar de mogelijkheden op alle adressen in de Zeevang een glasvezel aansluiting te realiseren. De uitkomst was positief.

De gemeente heeft vervolgens aan de gezamenlijke Dorpsraden in de Zeevang gevraagd de stichting ZeevangNet op te richten. In het bestuur van de stichting zijn vertegenwoordigers uit alle zeven dorpen opgenomen. Sinds medio 2015 heeft de stichting zich ingespannen afspraken te maken met het bedrijfsleven en de werving van gebruikers voor te bereiden.

Inmiddels heeft  55% van de inwoners vooraf ingetekend  op een abonnement en is het bedrijfsleven bereid de benodigde investering te garanderen.

 

Foto bestuur

Het bestuur van ZeevangNet bestaat uit v.l.n.r.

Rinus Harmsma – secretaris – Hobrede
Andre Kruit – Beets
Yvo de Ruijg – Oosthuizen
Jan Willem Tellegen – voorzitter – Schardam
Willem Schoenmaker – Warder
Wilma Boddeke – penningmeester – Kwadijk

Daarnaast is Koenraad Köllman vanuit Middelie betrokken bij het werk van de Stichting.

Samen met de “ambassadeurs” spant het bestuur zich in glasvezel op alle adressen in de Zeevang te krijgen

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]