Planning aanleg

Bijgewerkt op 3 augustus 2019

Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in de voormalige Zeevang blijkt  afstemming met en instemming van een groot aantal partijen noodzakelijk. Hiervoor is intensief overleg met deze partijen gevoerd. Het feit dat er momenteel ook andere infrastructurele werkzaamheden in de Zeevang worden uitgevoerd en voorbereid, maakt het verkrijgen van onderlinge instemming tussen de partijen niet eenvoudig.

Na diverse gesprekken samen met NKM, HHNK en gemeente Edam-Volendam, waarin de ontstane hobbels zoveel mogelijk weggestreken zijn, kunnen wij nu een voorlopige planning geven over de voortgang van de aanleg;

 Kwadijk
2 augustus wordt de POP  (hoofdverdeelstation) in Kwadijk aangesloten op het hoofdnet. September a.s. worden de abonnementen geactiveerd.

Verloren Einde Kwadijk
HHNK is met Edam-Volendam tot een akkoord gekomen over de aanleg van de kabel. Activering van de abonnementen zal november/december plaats vinden.

Hobrede
Direct na einde vakantie NKM wordt aangevangen met de aanleg van de kabel. Activering van de abonnementen zal oktober/november plaats vinden.

Oosthuizen, Warder, IJsselmeerdijk, Etersheim, Schardam, Middelie
Activering van de abonnementen aansluitend op Hobrede uiterlijk november.

Beets
Hier vindt nog overleg plaats tussen HHNK/NKM/Edam-Volendam. Zoals het zich laat aanzien zal binnenkort het definitieve uitvoeringsplan gereed zijn en kan er aangevangen worden met de aanleg. Zodra daar een definitieve planning van gegeven kan worden wordt u daarover geïnformeerd.

Voor vragen over de aanleg van glasvezel in de Zeevang kunt u altijd even een e-mail sturen naar e-fiber@nkm.nl of bellen naar 088 – 1818228.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor een abonnement op het glasvezelnetwerk, dat kan nog steeds: ga dan naar het aanbod en profiteer nu het nog kan!

Deze planning is van diverse factoren afhankelijk en er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]