NKM Planning voortgang aanleg Glasvezelnet

Na diverse gesprekken samen met NKM, HHNK en gemeente Edam-Volendam, waarin de ontstane hobbels zoveel mogelijk weggestreken zijn, kunnen wij nu een voorlopige planning geven over de voortgang van de aanleg Glasvezelnet door NKM […]

Kwadijk
2 augustus wordt de POP (hoofdverdeelstation) in Kwadijk aangesloten op het hoofdnet. September a.s. worden de abonnementen geactiveerd.

Verloren Einde Kwadijk
HHNK is met Edam-Volendam tot een akkoord gekomen over de aanleg van de kabel. Activering van de abonnementen zal november/december plaats vinden.

Hobrede
Direct na einde vakantie NKM wordt aangevangen met de aanleg van de kabel. Activering van de abonnementen zal oktober/november plaats vinden.

Oosthuizen, Warder, IJsselmeerdijk, Etersheim, Schardam, Middelie
Activering van de abonnementen aansluitend op Hobrede uiterlijk november.

Beets
Hier vindt nog overleg plaats tussen HHNK/NKM/Edam-Volendam. Zoals het zich laat aanzien zal binnenkort het definitieve uitvoeringsplan gereed zijn en kan er aangevangen worden met de aanleg in Beets.
Zodra daar een definitieve planning van gegeven kan worden wordt u daarover geïnformeerd.

Wij als ZeevangNet zijn ons bewust van de vertraging die ontstaan is na eerder gedane uitspraken. Helaas was dit niet te voorkomen omdat het gebied, waarin het glasvezelnet aangelegd moet worden, veel complexer was dan voorzien.

Wij vertrouwen erop u met het bovenstaande voldoende geïnformeerd te hebben.

Uiteraard kan u voor vragen zich wenden tot ZeevangNet en NKM.

Met vriendelijke groet,
ZeevangNet

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]