Nieuwe planning bekend

In de afgelopen maanden zijn vele technische details van de aanleg van het glasvezelnetwerk uitgewerkt. Bestellingen voor de benodigde materialen etc. zijn gedaan. Zoals u elders kunt lezen heeft dit al geleid tot het plaatsen van de verdeelstations in Kwadijk en Oosthuizen. Ook is gestart met de zogenaamde schouw waarbij per woning wordt bekeken hoe de glasvezelaansluiting het best gerealiseerd kan worden.

Op basis van alle informatie is nu een nieuwe planning gemaakt voor de daadwerkelijke aanleg. Hierbij zijn verschillende data aangepast ten opzichte van de eerdere verwachting. Kijk daarom op de planningspagina om de meest actuele informatie te bekijken.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]