Het aanbod

DIRECT AANMELDEN

ZeevangNet heeft het bedrijf TriNed geselecteerd om als eerste diensten te leveren op het aan te leggen glasvezelnetwerk in de Zeevang.

TriNed levert als onafhankelijke glasvezelprovider al sinds 1999 internetdiensten door heel Nederland en heeft een focus op regionale glasvezelnetwerken. TriNed is gespecialiseerd in glasvezeldiensten voor particulieren en bedrijven.

Meedoen betekent een abonnement afsluiten voor 12 maanden bij TriNed. Door op de knop (Direct aanmelden) hiernaast te klikken kunt zich direct aanmelden op de website van TriNed met behulp van een postcodecheck.

Het aanbod van TriNed biedt de mogelijkheid tot een volledig pakket internet, TV en telefonie voor  €56,00 per maand.

Internet

 • standaard 500 Mbps down- en uploadsnelheid.  Zie beschrijving.
 • eigen stabiele glasvezelverbinding voor elk huis

Televisie

 • digitale TV
 • 85+ televisiezenders waarvan 29 in HD en 1 in Ultra-HD. Zie zenderlijst .
 • Interactieve televisie ook beschikbaar

Telefonie

De voordelen:

 1. Aanleg tot in de meterkast op alle adressen in Zeevang.  De gebruiker betaalt uitsluitend internet, TV en telefonie en pas als de diensten daadwerkelijk geleverd worden.
 2. Concurrentie draagt zorg voor marktconforme tarieven. Dat betekent nu dat het aanbod van diensten beter is en niet duurder dan de huidige abonnementen voor internet, tv en telefonie.
 3. Gelijke tarieven voor iedereen (geen verschil tussen kernen en buitengebied)
 4. Gratis overstap- en gratis installatie service

Let op:

 • Ook bedrijven kunnen deelnemen door nu een consumenten abonnement af te sluiten. Dit kan later kosteloos met zakelijke opties worden uitgebreid.
 • U gaat pas betalen als de aansluiting werkend bij u is opgeleverd en uw huidige abonnement is beëindigd (overstapservice hiervoor is gratis)
 • ZeevangNet wordt een open netwerk met meer providers. Maar dat gaat in twee stappen. De eerste twaalf maanden is TriNed de enige provider omdat dit bedrijf investeert om het netwerk ook echt te gaan aanleggen.
  Zodra het netwerk er ligt zullen meer providers bereid zijn diensten aan te bieden. Na 12 maanden staat het iedereen vrij een andere provider te kiezen. ZeevangNet ambieert minimaal drie providers op zo kort mogelijke termijn.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]