Glas naar Beets

Zoals in ons vorige bericht beschreven is Beets het laatste dorp waar nog veel werk aan de winkel is voordat alle inwoners een werkende  glasvezelaansluiting hebben. In Beets moet met een groot aantal inwoners een overeenkomst afgesloten worden om de kabel in hun particuliere grond in te graven. Dat is nodig omdat er na heel veel overleg duidelijk geworden is, dat in Beets alleen een tracé voor glasvezel tegen redelijke kosten mogelijk is  als er in particuliere grond wordt gegraven. Glasvezel is alleen mogelijk als iedereen meedoet.

Een aantal inwoners heeft al een overeenkomst in de brievenbus gehad en ook al getekend. De overeenkomst geeft in detail aan wat er gevraagd wordt en hoe het werk plaatsvindt. Uiterlijk eind volgende week (Pinksterweekend) hebben alle inwoners  die gevraagd worden te tekenen de overeenkomst in huis. NKM verwacht alle overeenkomsten uiterlijk half juni terug.

In normale tijden zouden we zeker een bijeenkomst georganiseerd hebben om alle vragen te beantwoorden. Dat gaat nu helaas niet. Als er vragen zijn kunnen inwoners altijd per email bij aannemer NKM (zie hun brief) of bij ons (info@zeevangnet.nl ) terecht.

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is dat iedereen de overeenkomst tekent en terugstuurt. Als er ook maar één ontbreekt komt de aanleg van glasvezel in elk geval naar een groter aantal adressen en misschien in heel Beets in gevaar.

Doe mee en doe het voor elkaar.

Bestuur Zeevangnet

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]