Gemeente Zeevang en Edam-Volendam

De voormalige gemeente Zeevang nam in 2015 het initiatief tot aanleg van glasvezel. Met een toekomstbestendige infrastructuur wil de gemeente de voorwaarden scheppen voor een beter leefklimaat voor alle inwoners en bedrijven ertoe bewegen zich in onze regio te vestigen. Uit een haalbaarheidsonderzoek is gebleken, dat het huidige kabelnetwerk kan worden vervangen door glasvezel indien 55% van de inwoners zich vooraf intekent. Het bedrijfsleven is dan bereid zijn de bijbehorende investering van 4 miljoen euro op zich te nemen.

De nieuwe gemeente Edam-Volendam heeft per 1 januari 2016 alle gemaakte afspraken overgenomen en werkt hard mee aan de ingebruikname van het netwerk.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]