De aanleg vindt overal in vier stappen plaats

In welke stappen gaat de aanleg van mijn glasvezelaansluiting plaatsvinden? De aanleg vindt altijd plaats in vier stappen. Hieronder een korte beschrijving van deze stappen:

  1. De schouw. Er komt iemand van E-Fiber langs om met u persoonlijk te bespreken waar en hoe de aansluiting in uw woning wordt aangelegd. Dit is inmiddels (bijna) overal gebeurd.
  2. Er wordt gegraven in de straat en de glasvezel kabel wordt buiten tot aan de gevel aangelegd.
  3. De kabel wordt naar binnen gebracht en de aansluiting wordt gemonteerd op de afgesproken plaats. Hiervoor moet u uiteraard thuis zijn. Er gebeurt nog niets met uw huidige abonnement op internet, TV of bellen.
  4. Als u zich daadwerkelijk hebt ingeschreven voor een abonnement bij Trined, wordt een afspraak gemaakt om het glasvezel modem aan te sluiten en te testen dat alles werkt. Pas dan heeft u diensten over glasvezel en biedt Trined aan uw oude abonnementen op te zeggen, met behoud van uw oude telefoonnummer. Trined is ook bereid in overleg uw computers, TV etc aan te sluiten. Als dit meer dan bijvoorbeeld een half uurtje duurt en/of extra materiaal vraagt gaan wij er van uit dat dit niet gratis is.

Meer informatie kunt u ook vinden op deze pagina.

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]