Aanleg glasvezel loopt zes weken uit

De aanleg van het glasvezelnetwerk in de Zeevang vordert gestaag. Bij de aanleg zijn  veel verschillende instanties betrokken, waarmee samenwerking noodzakelijk is. Overleg met deze instanties zoals gemeente, Hoogheemraadschap, Prorail en provincie is soms complex en tijdrovend. Hierdoor zijn verschillende gebieden in de Zeevang in verschillende stadia van aanleg, maar door al dit overleg wordt de oorspronkelijke planning uit mei op een aantal punten helaas overschreden.

Inmiddels is door intensief overleg meer zicht op de planning voor de volledige aanleg. Deze planning kunt u vinden op de planningspagina

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag

[gravityform id="1" title="false" description="false" ajax="true"]