Planning aanleg

Bijgewerkt op 19 april 2019

Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in de voormalige Zeevang blijkt  afstemming met en instemming van een groot aantal partijen noodzakelijk. Hiervoor is intensief overleg met deze partijen gevoerd. Het feit dat er momenteel ook andere infrastructurele werkzaamheden in de Zeevang worden uitgevoerd en voorbereid, maakt het verkrijgen van onderlinge instemming tussen de partijen niet eenvoudig.

Hierin zijn nu de meeste grote hobbels en bobbels genomen. Omdat formele en definitieve instemming op aantal punten nog moet worden ontvangen, is nog geen detailplanning te geven. Zodra deze planning beschikbaar is zullen we die uiteraard hier op deze website publiceren.

Huidige intentie is dat binnen drie maanden (voor augustus 2019) alle adressen in de voormalige Zeevang zijn voorzien van een glasvezelaansluiting tot in de woning. Vervolgens kunnen deze aansluitingen worden geactiveerd zodat iedereen van snel internet kan genieten. Uiteraard worden adressen eerder geactiveerd waar en wanneer dit mogelijk is.

Voor vragen over de aanleg van glasvezel in de Zeevang kunt u altijd even een e-mail sturen naar e-fiber@nkm.nl of bellen naar 088 – 1818228.

Heeft u zich nog niet ingeschreven voor een abonnement op het glasvezelnetwerk, dat kan nog steeds: ga dan naar het aanbod en profiteer nu het nog kan!

Deze planning is van diverse factoren afhankelijk en er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Contact

Bedankt voor het bezoek aan onze website en uw belangstelling voor uw eigen glasvezelaansluiting. Belangstelling schept geen enkele verplichting en betekent niet direct uw deelname. Uiteraard kunt u zich direct inschrijven voor uw glasvezelaansluiting. Maar heeft u vooraf vragen dan kunt u hiervoor ook terecht op deze website (ga hiervoor naar vragen). Staat uw vraag hier niet bij of heeft u behoefte aan andere informatie, dan kunt u ons ook mailen.

Stel hier uw vraag